AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kaldırmak

Kahve falında birini kaldırmak

Kahve falında birini kaldırmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, beklenilen takdiri alacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Kahve falında birini kaldırmak gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında halıları kaldırmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölü kaldırmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birini yerden kaldırmak işlerinde kara geçeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında sandık kaldırmak bol dua edeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kaldırmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında birini namaza kaldırmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra kaldırdığını görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir