AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini kaldırmak

Kahve falında ellerini kaldırmak

Kahve falında ellerini kaldırmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini kaldırmak gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Kahve falında anneye el kaldırmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ellerini kaldırmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında el kaldırmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında elini kaldırmak kinin ve nefretin son bulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak yeniden doğmuş gibi olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Kahve falında sandık kaldırmak çok daha fazla mesai harcayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir