AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yukarı kaldırmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yukarı kaldırmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kaldırmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında araba kaldırmak ömür boyu başarılı olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çuval kaldırmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kaldırmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret eder.

Kahve falında düşeni kaldırmak fakirlik ve yokluk göreceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir