AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kaldırmak

Kahve falında el kaldırmak

Kahve falında el kaldırmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, işlerin yolunda gideceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazancının yerine gelmesine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında el kaldırmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında anneye el kaldırmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kaldırmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini kaldırmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, bolluğun ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında elini kaldırmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret eder.

Kahve falında sandık kaldırmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında taş kaldırmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir