AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kaldırmak

Kahve falında elini kaldırmak

Kahve falında elini kaldırmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini kaldırmak gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında anneye el kaldırmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini kaldırmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak mutlu ve sağlıklı olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kaldırmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında elini kaldırmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tutup kaldırmak işlerini yoluna koyacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir