AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye çiçek vermek

Kahve falında anneye çiçek vermek

Kahve falında anneye çiçek vermek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye çiçek vermek gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında anneden çiçek almak maddi ve manevi olarak sevineceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye çiçek vermek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çiçekli elbise giymek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yanlış bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında ezan çiçeği görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Kahve falında yerden çiçek toplamak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir çiçek görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında çiçeklerin döküldüğünü görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir