AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan çiçeği görmek

Kahve falında ezan çiçeği görmek

Kahve falında ezan çiçeği görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ezan çiçeği gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında ezan çiçeği görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ezan söylemek hem yıpranacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında ezan okuyan bebek görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında imamın ezan okuduğunu görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında sabah ezanı okunduğunu görmek yeni şeyler keşfedeceğine, ün sahibi birisi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sabah ezanını dinlemek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah ezanı okumak onların başarıları ile gururlanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezanı tekrarlamak lüksünün artacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir