AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü görmek

Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü görmek

Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çiçek büyüdüğünü görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, nice noksanlık içinde olduğuna rivayet eder.

Kahve falında çiçek büyütmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeklerin büyüdüğünü görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalettir.

Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün büyüdüğünü görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş büyüdüğünü görmek kazancının çok düşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına yorulur.

Kahve falında büyüdüğün evi görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin büyüdüğünü görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir