AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir çiçek görmek

Kahve falında güzel bir çiçek görmek

Kahve falında güzel bir çiçek görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yenilenme yaşayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir çiçek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel çiçekler görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında güzel kokan çiçek görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam güzeli çiçeği görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir çiçek görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel fare görmek iyilik bulacağına, bahtın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel terlik giymek yoğun stres altında kalacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında çok güzel elbise görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir