AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden çiçek almak

Kahve falında anneden çiçek almak

Kahve falında anneden çiçek almak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında anneden çiçek almak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında anneden çiçek almak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında anneye çiçek vermek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek balı görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında plastik çiçek görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında çiçek deseni görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Kahve falında çiçeklerin içinde yürümek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında dağlarda çiçek görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir