AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerin döküldüğünü görmek

Kahve falında çiçeklerin döküldüğünü görmek

Kahve falında çiçeklerin döküldüğünü görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Kahve falında cam güzeli çiçeği görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında cennet çiçekleri görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına inanılır.

Kahve falında saksıda canlı çiçek görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında çiçek balı yemek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında salon çiçekleri görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Kahve falında sarı çiçek görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saksısız çiçek görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli kapı görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir