AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden çiçek toplamak

Kahve falında yerden çiçek toplamak

Kahve falında yerden çiçek toplamak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yerden çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yerden çiçek toplamak maddi kaynakların zarar göreceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerde çiçek görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında yerde çiçek görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yerden para topladığını görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden zeytin toplamak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ceviz yerden ceviz toplamak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden kuran toplamak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir