AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüşmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Kahve falında sevgilisiyle dudaktan öpüşmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek güvenini sarsacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir