AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye altın bilezik takmak

Kahve falında anneye altın bilezik takmak

Kahve falında anneye altın bilezik takmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneye bilezik takmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Kahve falında altın bilezik görüp takmak çok güzel günler görüleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik almak takmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik takmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir