AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bilezik takmak

Kahve falında ölüye bilezik takmak

Kahve falında ölüye bilezik takmak üzüleceğine ve borçlanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye bilezik takmak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye bilezik takmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında başkasına altın bilezik takmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol kola bilezik takmak kazancının ve rızkının düşeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında kola altın bilezik takmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir