AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik bulup takmak

Kahve falında bilezik bulup takmak

Kahve falında bilezik bulup takmak şifaya ve çarelere kavuşacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilezik bulup takmak gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak işlerinin bozulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet eder.

Kahve falında bilezik bulup takmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzük bulup takmak yeni maddi kapıların size açılacağın, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında saat bulup takmak refah içinde olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı yüzük bulup takmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında altın bulup takmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpe bulup takmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük bulup takmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir