AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yurtdışına gidileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine inanılır.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine inanılır.

Kahve falında emanet altın bilezik takmak hakkını yedirtmeyeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik almak takmak itibar göreceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Kahve falında yeni altın bilezik takmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında geline altın bilezik takmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sermaye elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir