AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye bilezik takmak

Kahve falında hediye bilezik takmak

Kahve falında hediye bilezik takmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında hediye altın bilezik takmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine inanılır.

Kahve falında hediye bilezik takmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hediye bilezik almak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bilezik hediye vermek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden bilezik hediye almak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında hediye bilezik görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik hediye almak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işarettir.

Kahve falında bilezik hediye almak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir