AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük altın bilezik takmak

Kahve falında büyük altın bilezik takmak

Kahve falında büyük altın bilezik takmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak işinde itibar edineceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeni altın bilezik takmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak parasının ve malının artacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına alamet eder.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak köşeye sıkıştıracağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet eder.

Kahve falında başkasının altın bileziğini takmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında düğünde altın bilezik takmak sorunlarının yakında biteceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir