AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını açık görmek

Kahve falında kendi mezarını açık görmek

Kahve falında kendi mezarını açık görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi mezarını açık gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Kahve falında açık ve boş mezar görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını açık görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açık görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işarettir.

Kahve falında iki tane açık mezar görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın açık olduğunu görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık boş mezar görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzeri açık mezar görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir