AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karlı işlere gireceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini nişanlı görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir