AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kafasının boşalacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek korkularının sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini nişanlı görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir