AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak kalp kırıklığı yaşanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanını görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek çok iyi mevkilere geleceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir