AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, borçlanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini nişanlı görmek nimet bolluğu yaşayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanını görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir