AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek büyük başarıla kazanacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, projenin gerçekleştirileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek kötü bir habere veya tehlikeye, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir