AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin nişanlandığını duymak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir