AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin nişanlandığını duymak işinin gücünün de hep rast gideceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini nişanlı görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlanmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir