AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini hasta görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek sorunlar altında ezileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir