AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek barış için adım atacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisini hasta görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşi hasta görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir