AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çok güzel günler geçirileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin afiyette olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye hasta gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini hasta görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek işlerindeki karın artacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, aksiliklerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşi hasta görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir