AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, zevki sefa içinde olacağına, işlerin hafifleyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek yarınlarına umutla bakacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisini hasta görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek rütbenin yükseleceğine, işlerinin çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşini hasta görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir