AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini hasta görmek

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hasta gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, malının artacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek daha temkinli ve garantici olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisini hasta görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek asla harama bulaşmayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek zorluklarının kalmayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşi hasta görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir