AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, güzel bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bilincin artacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşını hasta gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında eski arkadaşını hasta görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, rahat bir hayata sahip olmaya delalet eder.

Kahve falında eski eşi hasta görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eski eşini hasta görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski eşin hasta olduğunu görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek kazancın yarı yarıya artacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir