AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, dileklerinin kabul olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilisini hasta görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye hasta görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin hastalandığını görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında eski eşini hasta görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir