AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşi hasta görmek

Kahve falında eski eşi hasta görmek

Kahve falında eski eşi hasta görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, gülüp eğleneceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşi hasta gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında eski eşin hasta olduğunu görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşini hasta görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşi hasta görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında eşini hasta olduğunu görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında eşi hasta görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölen eşi hasta görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, doğru bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini çok hasta görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşini hasta olarak görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir