AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi dövmek

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, bundan güç ve cesaret alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili dövmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini dövmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek işlerinin aksayacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek hayırlı bir hayat süreceğine, sorunların teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşini dövmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir