AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşini dövmek

Kahve falında eski eşini dövmek

Kahve falında eski eşini dövmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşini dövmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında eski eşi dövmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşini dövmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, borçlarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi eşini dövmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Kahve falında eşine dövmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini sopayla dövmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin dövmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Kahve falında eşini dövdüğünü görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir