AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisini dövmek

Kahve falında eski sevgilisini dövmek

Kahve falında eski sevgilisini dövmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, herkesin önünde olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların tarihe karışacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini dövmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili dövmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında eski eşi dövmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir