AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini dövmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili dövmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşi dövmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir