AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, patron koltuğunda oturacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini dövmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili dövmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir