AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilini dövmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili dövmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, varlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşını dövmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, hüsrana uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir