AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini dövmek

Kahve falında eski sevgilini dövmek

Kahve falında eski sevgilini dövmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini dövmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında eski sevgili dövmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini dövmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi dövmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, idealist davranacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşını dövmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir