AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek zorluklarının biteceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kazancın çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, adından konuşulur olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir