AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek

Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek

Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, huzur içinde yatacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, saadetinin yükseleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kızını gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek bir sıkıntıya girmeye, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek ticaretinin de bozulmayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek malvarlığının çok daha artacağına, maddi olarak zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir