AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, ticarette ilerleyeceğine, yanlış anlaşılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, keder yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek uzun uzun dalıp gideceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini başka bir kızla görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir