AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kızla görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, evine bereket geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kızla gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında eski sevgilinin kızını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Kahve falında kızının eski sevgilisini görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi bir kızla görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir