AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hem hayatının kurtulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde ek gelirler getirebilecek, yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilini başka kızla görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini başka bir kızla görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka kızla görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir kızla görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi başka kızla görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka kızla görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini başka bir kızla görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek yardımda bulunacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir