AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtünün açıldığını görmek

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hasretlerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başörtünün açıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birinin açıldığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında başörtü kesmek gelirinin sürekli olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk başörtü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi başörtülü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında başörtü takmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir