AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe başörtü takmak

Kahve falında pembe başörtü takmak

Kahve falında pembe başörtü takmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntılar son bulacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe başörtü takmak gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pembe başörtü takmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında pembe başörtü görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil başörtü takmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında başörtü takmak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni başörtü takmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz başörtü takmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi başörtü takmak ibadete ağırlık verileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir