AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başörtü taktığını görmek

Kahve falında birinin başörtü taktığını görmek

Kahve falında birinin başörtü taktığını görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtü taktığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında birinin başörtü taktığını görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kendini başörtülü görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi başörtülü görmek helal rızka sahip olunacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında pembe başörtü takmak fırsatların elden kaçırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtü almak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir